Wilt u uw kind aan­melden op onze school? Kom bij ons langs!

Wij laten onze school graag aan u zien en kunnen u meer vertellen over De Blinkerd. U kunt vooraf een kijkje nemen op facebook: https://www.facebook.com/christelijke-basisschool-De-Blinkerd-597907177036321/ .

U kunt contact opnemen via email (info@blinkerd.pcpow.nl) of telefoon (0174-212449).

Ruim 300 kinderen staan op dit moment ingeschreven op De Blinkerd. De kinderen zijn ingedeeld in 13 groepen (3 kleutergroepen, 1 groep 3, 1 groep 4 en van de groepen 5 t/m 8 elk 2 groepen). In het nieuwe schoolgebouw is straks plaats voor 16 groepen. We hebben in de komende jaren dus nog voldoende plaats voor nieuwe leerlingen en vinden het ook fijn als er nieuwe kinderen worden aangemeld.

Aanmelden kan door een afspraak te maken met de directeur, Evert van den Bos, Hij ontvangt u graag voor een bezoek aan de school. Tijdens uw bezoek zal de directeur met u een gesprek hebben, waarin informatie wordt uitgewisseld en er uiteraard gelegenheid is voor een rondleiding door de school. Als u een goede indruk hebt gekregen van de school ontvangt u ook informatie voor thuis om nog eens rustig door te lezen en een aanmeldingsformulier voor een nieuwe leerling.

Het ingevulde en ondertekende aanmeldingsformulier kan op school bij de directeur afgegeven worden of per post naar school verstuurd worden. Na ontvangst van het formulier ontvangt u binnen twee weken een bericht van ontvangst van aanmelding.

U kunt het aanmeldingsformulier hier ook downloaden.